Itališki delikatesai

  • Kremas su sūriu, pipirais ir vasaros trumais

    Kreminis padažas, pagardintas vasaros trumais, pipirais ir sūriu.  Vasaros triufeliai suteikia papildomo skonio tradiciniam Italijos gastronomijos padažui.  

    690
    Artišokų ir Vasaros Trumų kremas

    Stipraus ir ypatingo skonio kremas, skirtas reikliems ir rafinuotiems gomuriams. Didelio potencialo ingredientų derinys.  

    690
    Carnaloni ryžiai su vasaros trumais

    „Carnaroli“ ryžiai su vasariniais trumais yra vienas iš reprezentatyviausių itališkų patiekalų ir gimė iš aistros dviem aukščiausios kokybės žaliavoms: „Carnaroli“ ryžiams ir „Summer Truffle“. „Carnaroli“ ryžiai klasikinės pailgos grūdo formos yra dažniausiai naudojami rizoto gaminimui ir puikiai dera su vasaros triufeliais. Jei norite pasilepinti rafinuotu pirmuoju patiekalu, išbandykite Giuliano Tartufi „Carnaroli“ ryžius su vasaros trumais. 

    930
    Makaronai Tagliatelle su baltaisiais trumais

    Giuliano Tartufi Tagliatelle su baltaisiais trumais yra gimę iš svaiginančio baltojo triufelio skonio su geriausiomis kietųjų kviečių manų kruopomis ir kiaušiniais: rafinuotas ir labai malonus pirmasis patiekalas. Jie pasižymi puikia konsistencija ir gardžiu poringumu, leidžiančiu juos patiekti kartu su paprastu sviesto gabalėliu ir parmezano sūriu bei su ypatingesniais padažais. Stipresnių skonių mėgėjams rekomenduojame pridėti „Giuliano Tartufi“ baltųjų triufelių skilteles, kurios suteiks dar unikalesnį ir rafinuotesnį šio skanaus pirmojo patiekalo prisilietimą.  

    930
    Makaronai Strangozzi su vasaros trumais

    Giuliano Tartufi Strangozzi su „Summer Truffle“ - tipišku Umbrijos kulinarijos tradicijos patiekalu - gaminami derinant geriausias kietųjų kviečių manų kruopas su vasaros triufeliais. „Strangozzi“ su vasariniu triufeliu yra puikus savo paprastumu, iš tikrųjų po virimo pakaks įdėti sviesto ir pabarstyti parmezanu, kad galėtumėte mėgautis visais jų gerumais. Intensyvesnių skonių mėgėjams rekomenduojame pridėti Giuliano Tartufi vasaros triufelių skilteles, kurios suteiks dar unikalesnį ir rafinuotesnį šio skanaus pirmojo patiekalo prisilietimą.  

    930
    Giuliano Tartufi Skrudintų migdolų ir lazdynų riešutų miksas pagardintas trumų aromatu

    Skrudintų migdolų ir lazdynų riešutų miksas pagardintas trumų aromatu - yra gurmaniškas užkandis kiekvienai progai.

    650
    Giuliano Tartufi Pistacijos su trumų aromatu

     Pistacijos pagardintos trumų aromatu -  yra gurmaniškas užkandis kiekvienai progai.  

    650
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne